На промоция до 01. 12. 2019


Проблемите със съня идват не само от стрес, но и от неподходяща обстановка, неудобен матрак или легло. И ако тревогите минават и отминават, и успяваш донякъде да възстановиш съня си, то неуютната обстановка и неподходящото легло си остават като проблем, докато не вземеш сериозни мерки.

Промоцията на боксспринг легла в „КОМО“ продължава до 01. 12. 2019 година. Доста от моделите вече са с изчерпана наличност, но все още имаш възможност да си осигуриш легло, което те кара да се чувстваш като в рая.

Разгледай 3 модела – легло с матрак, топер и табла – ела на място в „КОМО“, пробвай ги и избери твоя.


боксспринг легло

Боксспринг легло


Боксспринг легло 180х200 см

Широко, удобно красиво – това боксспринг легло спокойно може да се ползва от двама души. Антрацитната му дамаска и таблата с декоративен шев допринасят за уютния и успокояващ вид на спалнята.

Най-важното обаче е, че матракът е със 7 зони на твърдост. Това значи, че всяка зона на тялото ти – глава, рамена, гръб, таз, колене и ходила – потъва в него в различна степен, което елиминира неудобството при спане и болките в гърба.

Всяка пружина на матрака е в собствен джоб, което допринася за комфрта по време на сън, а матракът може да се обръща. Имай предвид, че топерът е зашит за него.

боксспринг легло

Боксспринг легло с ракла

Боксспринг легло 140 х 200 см

Високо легло със сребриста дамаска. Само като го погледнеш и вече ти се иска да полегнеш и да поспиш на него. Основата му е кутия с пълнеж тип бонел – много, спираловидно свързани една с друга, пружини. Върху нея има 1 пружинен матрак и топер от пенополиуретан. Моделът е подходящ за хора, които предпочитат матрак със средна твърдост.

Таблата за глава също е в сребриста дамаска – цветът на легло е неутрален, т.е. подходящ е за спалня и ще се включи лесно в различни цветови схеми.

Това легло е и с ракла за съхранение на вещи, което го прави особено практично за по-малки жилища. Имай предвид, че колкото по-подредена е спалнята ти, толкова по-лесно ще се отпускаш и ще заспиваш.

боксспринг легло

Боксспринг легло с ракла и повдигащ механизъм

Боксспринг легло 90 х 200 см

То е само за един човек, но пък е адски удобно и с две страхотни допълнителни функционалности – има ракла и горната му част може да се повдига. Последната екстра е особено ценна, ако обичаш да четеш и работиш в леглото, кърмиш или търсиш легло за трудноподвижен човек, който прекарва много време в легнало положение.

Основата на този боксспринг модел е с пълнеж от пружини в собствен джоб, което чувствително намалява напрежението на тялото по време на сън, съответно – редуцира болките в гърба. Към него има и топер.

Леглото е със сребриста дамаска, включително и таблата за глава, което ти позволява да го включиш лесно в цялостната цветова схема на спалнята.


Ако търсиш стабилност, удобство и максимално добри условия за сън – започни от смяна на леглото. Заложи на модел боксспринг с включен матрак и топер. Напомняме ти, че промоцията продължава до 01. 12. 2019.