Ти продължаваш да издирваш перфектния диван за своята дневна. Ние продължаваме да ти представяме невероятните модели на KOINOR. (В края на статията ще намериш линк към текста за дивана-вълна, пак на същия производител.)

Днес ти представяме Harriet – разкошна мека мебел по поръчка, подходяща за хора, които искат да избягат от традиционните интериорни решения, но и се плашат от твърде авангардното, модерно обзавеждане.

Harriet е удобен, красив, предизвикателен и в същото време вдъхва усещане за стабилност. Прочети повече за него и заповядай в шоурума на „КОМО“, за да го видиш и да го пробваш.

диван по поръчка

Harriet - диван по поръчка


Дизайн

Моделът Harriet балансира между супер модерната визия на летящия Epos и класическия диван – масивен, широк, с удобни подлакътници.

Това, което виждаш е примерен вариант. Неслучайно Harriet е диван по поръчка. Можеш да го поръчаш в други размери, друг цвят, с друга дамаска, с допълнителни функции или без тях, с масивна дървена рамка или без нея.

Затова е най-добре да посетиш „КОМО“ и да видиш десетките възможности за модификация на този диван на място.

Пълнеж, материи, цветове

Като производител KOINOR се слави не само със смелия дизайн на мебелите си, но и с тяхното качество. Всички материали, използвани за създаването на модела Harriet, отговарят на изискванията за RAL-GZ 430/4. RAL е немският институт за контрол и обозначение на качеството и сертификатът му е гаранция за качеството на продуктите на производителя.

Основа и тапицерия
Основата на дивана е метална, а седалката може да се тапицира с естествена кожа или дамаска – според желанието на клиента. От вида тапицерия зависи и какви ще са шевовете. Когато избираш тапицерия от естествена кожа, можеш да си сигурен, че шевовете на твоя диван ще са уникални.

Пълнеж
Можеш да избираш между различни видове пълнеж. Производителите обаче препоръчват и са решили да изработят мострите с пълнеж, който позволява на седалката да заеме формата на тялото ти. Той е лек, мек, имаш чувството, че потъваш в дивана, а не седиш на него. За да се убедиш, че ще ти е комфортно, трябва да го пробваш.

Цветовете
Моделът, който виждаш е в цвят шоко, но можеш да избереш какъвто пожелаеш цвят и за основата, и за седалката, от продуктовата листа на производителя. Помисли за цветовата схема на твоята дневна и след това решавай.


Функционалности

Диванът Harriet е ергономичен и наистина много комфортен. А и можеш да го поръчаш такъв, какъвто ти харесва и ти е нужен на теб – какво по-голямо удобство?

Ако решиш, можеш да го вземеш без никакви допълнителни екстри.
Ако искаш допълнителни функционалности, можеш да избираш между:

  • регулируема – степенно и ръчно – облегалка за глава; 
  • обегалката за гърба също може да се регулира, независимо от облегалката за глава; 
  • подвижни (на степени) подлакътници; 
  • функция релакс.

Естествено, можеш да си поръчаш дивана и с всички тях.


Серията уникати на KOINOR ни е любима – те са елегантни, модерни и удобни. Многобройните опции за цветове, материали, размери и функции ги превръщат в най-подходящия избор за всеки дом. Ела, виж ги на живо, пробвай ги и избери твоя модел.

Прочети още: