Още един разкошен модел от KOINOR

Само преди седмица ти представихме диван с въртящи се седалки, който създава усещане, че лети над стаята. (В края на този текст ще намериш линк към статията за чудото „EPOS“.)

Днес ти представяме още едно брилянтно произведение на немската мебелна фирма KOINOR – 2,5 местен диван по поръчка с формата на вълна. Елегантен, нестандартен, с много дълъг експлоатационен живот и изключително удобен поради материалите и начина си на изработка. Научи повече за него, разгледай снимките и го поръчай за твоята дневна.

диван по поръчка

2,5 местен диван по поръчка

Дизайн

Този модел на KOINOR ще привлече вниманието ти дори цялата зала да е пълна с разкошни класически дивани и ъглови гарнитури. Дизайнът му е наистина уникален – диван, който прилича на вълна, на парче нежно нагънат плат. Изглежда лек, с меки линии, в него има особено усещане за движение и свобода и в същото време е комфортен, стабилен, имаш чувството, че можеш да се отпуснеш и да седиш на него с часове. Всичко това е напълно вярно и в следващия абзац ще ти обясним защо.

Пълнеж, материи, цветове

Пълнеж

За този модел производителят ползва дървена основа. В седалката са поставени вълнообразни пружини, а пълнежът е от вата и студена пяна. Благодарение на тези материали, когато седнеш на дивана, седалката се напасва към теглото и извивките на тялото ти и ти осигурява максимално удобство. Не ти е много твърд, не ти е много мек, не потъваш, не ти убива, а напротив – предразполага те да се отпуснеш и да си починеш наистина.

Материи и материали

Краката на дивана са от сатениран никел, а седалките и облегалката могат да се изработят от плат или от естествена кожа. Ние ти препоръчваме втория вариант.

Допълнителната уникалност на дивана идва именно от специфичната обработка на кожата. KOINOR запазват естествените ѝ качества – отенъци, нишки, шарки, за да бъде всеки диван наистина единствен по рода си, не по дизайн, но по цялостно излъчване и изработка. Самата кожа остава леко матирана и първоначалното впечатление е, че диванът е тапициран с плат.

Цвят

Основните цветове, в които се предлага диванът също не са типичните за този тип мебели – жълто, синьо-зелено. Разбира се, може да го поръчаш и в по-стандартен цвят с тапицерия от естествена кожа. Така пак ще имаш уникален модел, просто с по-класически вид, за да се впише по-лесно в интериора, в случай, че не си почитател на твърде авангардния или предизвикателен дизайн.

Функционалности

Диванът е с 2,5 места и можеш да го поръчаш или с класически седалки или със седалка и лежанка. Височината на седене е 44 см.

Допълнителни функции и екстри няма. Този модел печели с елегантност, нестандартна визия и високо качество на изработката.

Прегледай и представянето на летящия диван EPOS и избери подходящия за твоята дневна модел.