Прочети казват звездите за отношенията между теб и дома ти през ноември. Научи какво трябва да промениш или да запазиш в него, според това какво те очаква в любовен, семеен и работен план.


Овен (21. 03. - 20. 04.)


Иска ти се да промениш нещо у дома, но партньорът ти не е много съгласен да се впускате в освежаване и преобзавеждане в началото на зимата. Прояви разбиране към мнението му и се задоволи със смяна на домашния текстил, с нова декорация за спалнята, функционална дреболия за дневната или работния кът.

настолна лампа

Настолна лампа с щипка

През ноември вероятно ще ти се наложи да работиш през уикендите. Ако нямаш подходящо осветление за домашния офис, погрижи се да си го набавиш. Обзаведи се и с топло одеяло, с което да си завиваш краката, докато се трудиш и/или с нова чаша за чай. Те ще внесат топлина и свежест в обстановката.

Телец (21. 04. - 20. 05.)

През ноември Телците искат само едно – да си стоят у дома и да се занимават с каквото им харесва или да посрещат гости. Ако си представител на тази зодия, увери се, че креслото ти е достатъчно удобно, че имаш табуретка за крака, топло одеяло и възглавничка, която да си пъхнеш зад гърба. В случай, че нещо липсва, набави си го още в началото на месеца.

чаши за вино

Чаши за вино

Провери също имаш ли достатъчно чаши за вино или коняк. През ноември ще посрещаш много гости, добре е да си подготвен.

Близнаци (21. 05. - 21. 06.)

Ноември не е твоят месец. Изнервен си, палиш от нищо, изискванията ти са далеч от разумните и на всичкото отгоре се чувстваш недостатъчно обичан и обгрижван от близките си. Последното е нормално, след като си се карал с тях цял месец.

декоративна топка

Декоративна топка

За да предотвратиш реализирането на този катастрофален сценарий, вземи семейството си и отидете на почивка. Работата ще те чака и като се върнеш. Ако пък толкова не можеш да се откъснеш от нея, зарадвай любимите си хора с подаръци – аксесоари и декорация за дома е добра идея.


Рак (22. 06. - 22. 07.)

Повечето представители на тази зодия, ще предпочетат да прекарват колкото се може по-дълго време у дома през ноември. Само че, за разлика от Телците, изобщо няма да им се посрещат гости.

медиен елемент

Медиен елемент

Ако си зодия Рак, монтирай нова етажерка за книги над дивана или поръчай медиен шкаф, на който да разположиш телевизора, dvd-то и дисковете с любимите ти филми. Така ще си идеално подготвен за месеца.

Ако имаш някакво по-специфично хоби – изработка на бижута, бродиране, монтиране на видеа – осигури си максимално комфортен кът, в който да го практикуваш. Така ще успееш да избегнеш есенната, че и зимната депресия.

Лъв (23. 07. - 23. 08.)

вази

Вази

Любов, романтика, любов – това са ключовите думи за ноември за представителите на зодия Лъв. Подготви се със свещи, вази за цветя и всякакви дреболии, които ще ти помогнат да създадеш предразполагаща и романтична атмосфера у дома. Половинката ти ще я оцени.

Дева (24. 08. - 22. 09.)

За част от представителите на зодия Дева ноември е време на промени. Те ще са инициирани от половинката ти. Голямата компания, за която работи партньорът ти, го изпраща в друга държава или той ти предлага за започнете семеен бизнес – каквото и да е, зареди се с търпение и сили – предстоят ти интересни времена.

кутия за съхранение

Кутия за съхранение

Затова и няма много да ти се занимава с дома. По-скоро се погрижи за средата, в която живеят децата и внуците ти. Провери дали нямат нужда от нова кутия за съхранение на играчки, от по-удобно бюро за учене или от нещо друго за стаята, жилището им.

Очаквай втората част на интериорния хороскоп за ноември в понеделник!