Кога ще те навести празничното настроение зависи от самия теб. Помогни му да влезе в дома ти по-рано, като направиш леки освежителни промени, завършиш някои отдавна отлагани ремонти и се заемеш с украсата. Всъщност, най-добре първо прочети какво казват звездите за теб и дома ти през месец декември.

Везни (24. 09. - 23. 10.)

Търпение и такт – това са ключовите думи за благополучието на Везните през декември. Близки и роднини ще се надпреварват за вниманието ти и ще те отрупват с изненади. Някои от тях, както се досещаш, може и да не ти харесат.

Стремиш се да изчистиш всичко ненужно от дома и живота си, но ще получиш много подаръци за жилището си. Приеми ги с усмивка, ползвай каквото ти е необходимо и помисли как най-деликатно да се отървеш от останалото.

стенна декорация

Стенна декорация

Ако решиш и ти да правиш подаръци, свързани с дома на близките ти, питай ги от какво имат нужда или наблегни на декорацията.

Скорпион (24. 10. - 22. 11.)

Семейството е във фокуса на Скорпионите през декември. Продължаваш да обсипваш близките си с подаръци, иска ти се да направиш и промени у дома, особено в дневната. Стремиш се към съчетание от уют и практичност.

Предлагаме ти да разгледаш новите ни модели холни маси. Тази например има допълнително място за съхранение на вещи.

 

холна маса

Холна маса

Диванът Japan пък е ексклузивен модел за “КОМО” за България.

диван

Стрелец (23. 11. - 21. 12.)

През декември Стрелците се чувстват изпълнени с енергия. Използвай прилива на сили, за да сложиш в ред работните си задължения, отношенията с близки и приятели, дома си.

Периодът на напрежение и съмнения отминава, идва време за домашни радости.

одеяло

Одеяло

свещник

Свещник

Подари си меко одеяло в пастелен цвят, а за половинката си вземи изящен свещник от месинг в сребрист цвят. Сложете го на празничната трапеза и запалете свещите заедно.

Козирог (22. 12. - 20. 01.)

Започва труден период за Козирозите. Не се стряскай, използвай го максимално. Време е да планираш промени в личния, професионалния живот и у дома си.

Ако ще създаваш нов дом с партньора си, отдели повече време на планирането на кухнята, с нашия онлайн конфигуратор.

Някои от представителите на знака пък ще решат да приключат настоящата си връзка. Ще си търсят ново жилище и ще имат нужда от ново обзавеждане. Ако и ти си от тях, постарай се да направиш новия си дом максимално комфортен. Така ще ти е по-лесно да започнеш пълноценно нов живот.

Водолей (21. 01. - 19. 02.)

Продъжлава периодът на семейни събирания и вечери. Водолеите се чувстват много добре с партньора си, сияят и се радват да посрещат гости.

коледен сервиз за кафе

Коледен сервиз за кафе

За поредицата от гостувания, партита и сбирки през декември ти предлагаме да си избереш коледен сервиз и подходяща украса за маса. Така ще създадеш съвсем приказна атмосфера.

Риби (20. 02. - 20. 03.)

Чувстваш се като победител. Имаш прекрасна връзка. Работата ти спори. Партньорът ти проявява разбиране, когато ти се налага да останеш до късно в офиса. Освен това имаш достатъчно пари, за да си позволиш ремонт и ново обзавеждане на дома – най-доброто за теб и половинката ти.

Разбира се, препоръчваме ти да харчиш парите си разумно и да не се изкушаваш от излишни и непрактични неща.

ъглова гарнитура

Ъглова гарнитура

Прегледай новите модели ъглови гарнитури в „КОМО“, помисли за обзавеждане на дневната по поръчка и непременно разгледай промоционалната ни брошура за декември.