Предстои последният месец от годината – време за равносметки, домашни събирания и празнуване на новото начало. Подготвили сме ти страхотни предложения за подаръци за цялото семейство – следи блога, за да избереш по-лесно най-доброто за близки и приятели. Днес и в понеделник прочети какво казват звездите за твоя дом и отношенията ти с него през декември. Това ще ти помогне допълнително с пазаруването и подготовката за празниците.

Овен (21. 03. – 20. 04.)

Овните са във вихъра на работата и забавленията, при това успяват да балансират умело между двете. Съветът ни все пак е да не носиш служебни задачи у дома. Ще се справиш чудесно в определеното ти работно време. Когато си в къщи, постарай се да присъстваш на 100% - партньорът ти има нужда от теб. Погрижи се максимално за комфорта му.

легло

Легло

Ако очаквате бебе, обмисли обзавеждането не само на детска стая, но и промени в спалнята. По-удобно легло и нов скрин, който да побира повече вещи, определено са добро решение.

сайдборд

Сайдборд

Според хороскопа ти за декември, независимо от семейното ти положение, е и време за разчистване на ненужните вещи. Отдели един ден преди празниците, за да се отървеш от всичко у дома, което вече не ти трябва.


Телец (21. 04. - 21. 05.)

Успехът чака Телците още в първите дни на новата година. Но дотогава е време да се справиш с куп стари задачи. Ако ремонтът в дома ти стои недовършен, заеми се по-отговорно с него и го приключи до края на месеца. Ако се каниш да сменяш мебели, действай до края на декември.

led луни

Led луни, 3 броя

Имай предвид, че наред с успехите, ще трябва да поемеш и нови отговорности. Близък възрастен роднина все повече ще има нужда от помощта ти. Не му отказвай подкрепа. Включително се постарай да направиш дома си по-удобен за присъствието му – помисли за нощно осветление, комфортно кресло, лесен достъп до най-важните съдове и уреди в кухнята.

Близнаци (22. 05. - 21. 06.)

Черният период, започнал през ноември, ще продължи и през декември, ако Близнаците не се опитат да са по-толератни към близките и приятелите си, да слушат повече и да се оплакват по-малко.

Ще помогне и изборът на подходящи коледни подаръци. Близък приятел, с когото напоследък все се караш, ще се зарадва на приятелско признание като това на табелата.

табелаАко приятелят ти е по-нежна душа, виж този вариант.

 

табела


Рак (22. 06. - 23. 07.)

Домошарският период на Раците приключва. Време е да си подадеш носа навън. Приготви се за служебни партита и приятелски събирания. За да се чувстваш добре в кожата си и в центъра на купона, поглези се с нови бижута, посещение при козметик и нов маникюр.

кутия за бижута

Кутия за бижута

За дома, можеш да си подариш кутия за бижута и някои улеснения за подреждане на гардероба – добре е да си припомниш какви съкровища крие той и да имаш лесен достъп до тях. Ще смениш много тоалети този месец.

Лъв (24. 07. - 23. 08.)

С колкото повече подаръци обсипваш половинката си, толкова по-щастлива ще се чувства тя. Бъди спокоен, ще имаш достатъчно пари за всякакви глезотии – декември е добър за Лъвовете във финансово отношение.

Съобрази се с вкуса на партньора си, но за дами ти препоръчваме да прегледаш новите модели осветителни тела, които имаме.

Това например ще се хареса много на по-романтичните натури – лампион с естествени, бели пера.

 

лампион с естествени бели пера

Или елегантен led лампион за дамите с вкус към минимализма и модерния дизайн.

led лампион


Дева (24. 08. - 23. 09.)

Половинката ти все още командва семейния кораб и няма смисъл да ѝ противоречиш. Съобразявай се с исканията и предложенията ѝ, това ще ти спести излишни нерви и недоразумения. Ако не успееш да се сдържиш, очакват те трудни времена и конфликти у дома.

декоративна възглавница

Декоративна възглавница

декоративна възглавница

Декоративна възглавница

Предложи на партньора си да направите заедно малки промени в къщи – това ще смекчи желанието ти да поемеш кормилото, ще прекарате време заедно и ще се радвате на повече уют за празниците.

Продължаваме с интериорния хороскоп за декември 2019 в понеделник. Очаквай ни!