Никога не е късно да за промени в дома ти, така че да стане по-уютен и удобен. Не се сещаш какво да направиш? Прегледай интериорния си хороскоп за ноември, в него ще намериш точните идеи.


Везни (23. 09. - 23. 10.)

Везните са настроени доста приключенски през ноември, затова са решени да започнат ремонт. Ако половинката им ги възпре, ще се заемат с домакинството. Въобще, през този месец, представителите на зодията имат нужда да се вихрят у дома по някакъв начин.

кутия за хляб

Кутия за хляб

Ако и ти си зодия Везни, разбираме те и те поздравяваме – през ноември ще ти върви като по вода и в работата, и в семейния живот. В случай, че няма да правиш ремонт, поглези се с някоя нова придобивка за кухнята.

Скорпион (24.10. - 22. 11.)

Най-сетне облаците над твоя семеен/любовен живот се разсейват съвсем. Това те прави толкова щастлив, че искаш да прегърнеш всеки, който се изпречи пред очите ти, да му помогнеш, да му направиш подарък.

декоративна кана

Декоративна кана

Фокусирай еуфоричните си изблици само върху най-близките. Ако им правиш подаръци, нека са свързани предимно с дома. Ако каниш гости, погрижи се за подходящата декорация и атмосфера.

Стрелец (23. 11. - 21. 12.)

Любовното лято на Стрелците се превръща в тъжна есен, изпълнена с ревност и подозрения. В интерес на истината нямаш повод за подобни чувства и мисли. Партньорът ти те обича и иска да прекарва времето си с теб. Разбира се, ако продължиш да се държиш като Отело, това скоро ще се промени и вината ще си е изцяло твоя.

поставка за книги

Поставка за книги

Вместо да се тровиш излишно, предложи да отидете заедно на почивка. Промените у дома остави за по-късно.

Козирог (22. 12. - 20. 01.)

Най-добре е да освежиш банята, да добавиш цветен акцент в нея, да смениш текстила и аксесоарите – да я направиш максимално приятна и да я ползваш, за да охладиш страстите и да релаксираш.

постелка за баня

Постелка за баня

Ще се изнервяш на работа, ще се изнервяш с близки и приятели, въобще – ноември е месецът, в който ще подскачаш и ще се дразниш и за най-малкото нещо. Затова е добре да имаш местенце, в което да пробваш да се отпуснеш и да релаксираш. Какво по-подходящо от банята?

Водолей (21. 01. - 19. 02.)

Препоръката към Водолеите е да продължат с романтиката и страстта у дома. С партньора ти сте във все така добри отношения – грижете се за тях. Правете заедно сладкиши, посрещайте приятели на гости, организирайте си вечеря на свещи, разменете си подаръци, нищо че Коледа е чак през декември.

форма за мъфини

Форма за мъфини 

Всичко това ще ти помогне да се справиш с напрежението в работата и да избегнеш есенната депресия. Припомни си статията „Какво ти трябва за сладкарски подвизи през студените дни“.

Риби (20. 02. - 20. 03.)

шалте в сиво

Шалте в сиво

Ти не си особено готов за промени, но през ноември те чукат настойчиво на вратата ти. Срещаш нов човек, с когото най-вероятно бързо ще заживеете заедно, увличаш се по ново хоби, отваря ти се нова възможност за професионално израстване. На всяка стъпка се чудиш дали това е за добро и можеш ли да се справиш.

Можеш, да. Разучи вкусовете на новата си любов и подготви домашното гнездо за идването ѝ. Заеми се смело с новото хоби, ще научиш куп нови неща и това ще те направи щастлив, възползвай се от новата работна възможност – ще имаш повече пари и удовлетворение.