Знаете ли откога съществува хипермаркет „Комо”? Вече от 11 години.

За толкова време натрупахме много опит, интересни истории. Научихме се да предугаждаме желанията на клиентите си, да отгатваме вкусовете ви и да ви предлагаме тези мебели и аксесоари, които ще разпознаете като подходящи за вашия дом. Опитът ни показа, че в магазина идват както хора, които следят тенденциите в интериора, така и клиенти, които имат нужда от насока и свежи идеи, от насърчение да опитат нещо ново. Затова си направихме блог.

Имаме нужда да споделим с вас знанията и идеите си. Искаме да създадем местенце, полезно за новодомците и за хората, които отдавна са натрупали опит в предекорирането и преобзавеждането на жилища. Да сме полезни с хрумки на живеещите на квартира, които не могат да правят много промени в настоящия си дом. Да насочваме успешно хората със собствено жилище и ограничен бюджет, а също и тези, които разполагат с цялата финансова свобода да купят всичко, което им харесва.

Както сами разбирате, поставили сме си амбициозна задача. Да сме ви полезни, забавни и да ви провокираме да създадете дома, за който мечтаете.

Какво печелите, ако следите блога ни редовно

  • Свежи идеи как да обзаведете всяко кътче от своето жилище според бюджета, с който разполагате.
  • Информация за нашите промоции, намаления, игри, която ще научавате достатъчно рано, за да можете да се включите.
  • Събрано, най-интересното от света на интериорния дизайн. А това може също да ви насочи към интересни идеи за обзавеждане и декорация на собствения ви дом.
  • Новости от света на мебелите, които ви помагат да направите информиран избор при покупка. Някой някъде вече е измислил това, за което си мечтаете – диван с регулируема дълбочина на седене, различни видове подлакътници и какви ли още не уж дреболии, които правят живота по-приятен, а домът ви по-удобен. Ако знаете за тях предварително, ще разпределите бюджета си по-разумно.

И така, очаквайте нашите публикации два пъти седмично. Наминавайте през блога, ако ви е по-удобно, следете за нови публикации на нашата Facebook страница. Коментирайте, споделяйте, задавайте въпроси, добре сте дошли в нашето място – блог за дома и градината на хипермаркет „Комо“.