Спалнята има нужда от подготовка за мрачните, студени дни, точно както всяко друго кътче от дома ти. Ако досега не си се погрижил за нея, побързай. Идва времето, когато да се свреш на топло под завивиките и да не си подадеш носа навън, е истинско щастие.

Ще ти подскажем как да промениш спалнята си, така че да се чувстваш уютно и спокойно в нея през есента.

Вземи си нощна лампа

През есента се стъмва по-рано, прекарваш повече време в спалнята си, погрижи се за подходящо осветление. Висящата от тавана лампа съвсем не е достатъчна. Потърси нощна лампа, която пасва на интериора и ти е удобна. Не е с твърде крещящ дизайн, стои добре на нощното ти шкафче и можеш да я светнеш и угасиш с едно протягане на ръката, докато си лежиш.

Погледни този модел – изчистена като дизайн нощна лампа с геометрични форми, в неутрални цветове. Тя се вписва идеално в модерния минималистичен интериор, който често е предпочитан за спалните.

 

настолна лампа

Настолна лампа

настолна лампа

Настолна лампа

Сложи килим

През лятото хладният под е много приятен при допир. През есента и зимата – колкото по-мек и топъл е килимът, толкова по-добре. Освен това, ако подбереш добре модела, той ще внесе уют и настроение в спалнята.

Много пъти сме ти напомняли да внимаваш с ярките цветове в помещението, в което спиш и въпреки това, днес насочваме вниманието ти към този килим.

килим

Килим

Съставът му включва полиетилен, памук и плюш и ако спалнята ти е в неутрални или успокояващи цветове, той ще внесе в нея живец и топла нотка. 


Поръчай си нови чаршафи

Цветът на чаршафите, шарката, материята им – всичко има значение за пълноценната ти почивка и за уюта на спалнята. Затова ти препоръчваме да купуваш чаршафи от естествена материя, които се поддържат лесно. Важно е да не те запарват, да позволяват на кожата ти да диша, да са меки и приятни на допир.

Избери ги така, че да се връзват с цветовата схема на спалнята. Ние насочваме вниманието ти към два ексклузивни за България модела от сатениран памук.

Единият е с леопардови шарки и калъфки с щампи на африкански животни.

спално бельо

Спално бельо

Другият е с шарка на зебра, съчетана с флорални мотиви и надписи на калъфките.

спално бельо

Спално бельо

Ако не си толкова експериментално и дръзко настроен, предлагаме ти да видиш комплект от сатениран памук с флорални мотиви.

Звучи ти твърде обикновено? Повярвай ни, тъмната основа и големите по размер цветя го превръщат в елегантен комплект спално бельо.

спално бельо

Спално бельо

Избери нови декоративни възглавници за леглото

Те създават усещане за уют, удобни са и са достъпен, бърз начин да освежиш визията на спалнята или дневната.

В „КОМО“ пристигнаха нови декоративни възглавници, които биха се вписали отлично в спалня с минималистичен интериор и биха  внесли светлина и топлина в помещение в по-тъмни цветове.

декоративна възглавница

Декоративна възглавница


Смени цялото обзавеждане на спалнята

Понякога само освежаване и смяна на домашния текстил не са достатъчни. Ако мебелите са стари и не ти харесват, матракът ти е на повече от 5 години, а леглото едва се крепи на краката си, време е за тотална промяна.

обзавеждане за спалня

Обзавеждане за спалня

Помисли за обзавеждане на спалня в бяло, сиво и черно, с изчистен дизайн. Излъчването му успокоява. Гардеробът е достатъчно голям, че да побере всички вещи и помещението да изглежда винаги подредено и лесно за поддръжка.

Ако предпочиташ индустриалния стил, виж това предложение за обзавеждане на спалня, ще ти допадне.

обзавеждане за спалня

Обзавеждане за спалня

Предлагаме и много други мебели, аксесоари и и декорации в индустриален стил – хитът на тази година – така че можеш да избираш и да направиш спалнята си истински оазис на уюта и спокойствието.

Огледай още веднъж спалнята си. Направи списък с всичко, което искаш да промениш в нея и действай!