Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.
  1. Начало
  2. Общи условия на Игра във Фейсбук и Инстаграм

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА

ИГРАЙ В ИНСТАГРАМ ПРОФИЛА ИЛИ ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НА СОМО И СПЕЧЕЛИ ПОДАРЪК!“

 

1.  Организатор на Играта е МЕБЕЛИ ЛУДВИГ БЪЛГАРИЯ ЕООД, регистрирано и действащо по законите на Република България дружество, с адрес на управление: гр. София, ж.к. Младост 4, бул. Околовръстен път 267, с ЕИК 131258042

2. Място на провеждане и период на играта:

Играта се провежда на територията на Република България,

в периода от 06.04.2023 г.  до 12:00 ч.(на обяд) на 13.04.2023 г., когато ще се изтегли печелившият участник.

Извън този период участията няма да бъдат валидни и взети предвид.

3. Условия на Играта:

В Инстаграм (Instagram) и Фейсбук (Facebook) профила на магазин СОМО ще бъде публикуван пост със следния текст:

Играйте с нас и спечелете този чудесен комплект прибори в стилен златист цвят, с който ще очаровате своите близки и приятели на великденската трапеза.

  1. Последвайте ни в @comobg или харесайте Facebook страницата ни https://www.facebook.com/COMO.bg
  2. Коментирайте поста с “СОМО” и тагнете ваш приятел

Пълните условия на играта може да видите на https://como.bg/obshti-uslovia-fb-instagram/

3.1. Играта  се организира при спазване на настоящите общи условия. С участието си в тази игра всеки Участник се съгласява с тях и ги приема.

3.2. Пълните условия на играта и всички евентуални промени се публикуват на www.como.bg

3.3. Право на участие имат всички лица, навършили 18-годишна възраст.

3.4. Може да се участва едновременно във Фейсбук страницата и в Инстаграм профила на магазин СОМО.

3.5. Стойността на подаръка не се изплаща в брой.

3.6. Когато печелившият участник бъде изтеглен, той трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение в съответната социална медия в срок от 5 дни и да даде своя телефон и адрес за доставка, както и други лични данни, необходими за получаване на наградата. Организаторът ще поеме всички разходи, свързани с предоставянето й. 

3.7. Служители на Мебели Лудвиг България ЕООД, както и членове на техните семейства нямат право на участие.

4. Начин на теглене на участници в играта

За определяне на печелившите в играта се използва системата https://commentpicker.com за филтриране на уникалните потребители и изтегляне на 10 потенциални печеливши във Facebook, както и системата https://commentpicker.com/business-instagram.php за филтриране на уникалните потребители и изтегляне на 10 потенциални печеливши от Instagram. От получения съкратен списък се изтеглят 1 печеливш и 3 резерви на случаен принцип чрез системата https://www.random.org/

Името на печелившия се публикува като пост под основната публикация с молба в срок от 5 дни да изпрати контактна информация (телефон и адрес за доставка) на лично съобщение. В случай че данните не се получат в уречения срок, се свързваме с резервите в реда на изтеглянето им.

5. Други

5.1. Организаторът си запазва правото да променя Общите Условия на Играта по всяко време, обявявайки това публично, чрез рекламни материали и/или на фирмения сайт www.como.bg.

5.2. Организаторът има неотменимо право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това в настоящите Общи Условия на Играта в случай че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини.

5.3. Спорове между Организатора на Играта и участници в същата се решават по взаимна договорка. При невъзможност за постигане на такава, спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.

5.4. Всякакви въпроси, свързани с Играта, могат да бъдат отправяни писмено на info@como.bg, на адрес COMO, ж.к. Младост IV, ул. Околовръстен път 267 или чрез обаждане на тел. (00359) 2 976 70 70. Анонимни жалби и сигнали няма да бъдат разглеждани от Организатора.