Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.
  1. Начало
  2. Мебели
  3. Офис мебели

Офис мебели

В COMO ще намерите подбрана селекция от офис мебели - офис столове, бюра и контейнери, геймърски столове, както и цялостно офис обзавеждане, съобразено с индивидуалните ви интериорни потребности. Познаваме добре съвременните тенденции в офис планирането и постоянно се стремим да ви предоставяме решения в съответствие с динамично променящата се офис култура. Офисът е мястото, в което прекарвате значителна част от деня си. Там вие творите и комуникирате. Ето защо е изключително важно средата, в която работите, да бъде привлекателна и функционална.
Преди да пристъпите към поръчка за обзавеждането на вашия офис, е хубаво да си отговорите на няколко въпроса:
1. Имате ли подготвен проект?
2. На кого бихте се доверили да прегледа и допълни (ако е нужно) проекта?
3. Коя фирма може да го изпълни?
4. Ще получите ли помощ при доставката и обзавеждането на офиса?
5. Можете ли да разчитате на гаранция за закупеното обзавеждане?
Ние от COMO сме готови да отговорим на тези въпроси:
1. Проектирането на средата е изключително важно за ефективното функциониране на вашия офис. Изходната ни база е оптималното оползотворяване на пространството, съобразено с броя на служителите и тяхното взаимодействие в работния процес. Крайната ни цел е да създадем привлекателна работна среда, която да стимулира творческата изява на служителите. Започваме с обсъждане на потребностите ви, след което планираме пространството и разпределението на офис мебелите.
2. Изготвяме идеен проект, който ви представяме и обсъждаме заедно.
3. След одобрение пристъпваме към изпълнение на проекта. Нашето продуктово портфолио включва множество решения, проектирани в съответствие с изискванията на съвременната офис среда.
4. При необходимост сме готови да доставим вашите офис мебели на посочен адрес в рамките на страната. Ако имате нужда, можем да ви помогнем при сглобяването и подредбата им.
5. Закупените от нас мебели се предлагат с 2-годишна гаранция. Така вие можете да се концентрирате върху работата с екипа си и развитието на вашата компания, вместо да губите време в мислене за евентуални проблеми с офис обзавеждането.


Препоръчани продукти

+
Бюро с регулиране на височината
+
Бюро с шкаф
+
+
Стилно бюро