Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.

Уважаеми клиенти, предвид усложнената ситуация, магазин COMO ще бъде с намалено работно време от 10:00 до 18:00 ч. всеки ден.

Поръчки направени през онлайн магазина ще бъдат обработвани със закъснение.

  1. Начало
  2. Връщане и право на отказ

Връщане и право на отказ

Всеки потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от поръчаните артикули чрез www.como.bg в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката, при условие че не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката и е във вида в който е получена и по условията на чл.55 от ЗЗП.

Ако потребителят упражни правото си по чл.55 на ЗЗП, той следва да изпрати заявление за отказ (вижте по-долу) и да върне стоката при горните условия, заедно с всички придружаващи документи (удостоверяващи плащане и договора) на адреса на магазина на „Мебели Лудвиг България” EООД, от който е изпратена.

„Мебели Лудвиг България” ЕООД се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 14 дни от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от стоката и я е предал във владение на търговеца.

Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.

Ако решите да се възползвате от възможността да върнете закупената стока за Ваше улеснение приложено към документите за покупка ще намерите и СПИДИ-ваучер за връщане. Необходимо да се обадите в Кол Центъра на СПИДИ – тел. 070017001, за да подадете заявка за куриер, като издиктувате номера на ваучера или да посетите офис на СПИДИ и предоставите на куриера разпечатания ваучер. На база на данните в него се създава товарителница за връщане, като преди това се контролира, дали е спазен указания срок. Имайте предвид, че използвайки ваучера за връщане, Вие се възползвате от 30% намаление от редовните цени за доставка на СПИДИ.

Формуляр за отказ може да да изтеглите от страницата ни на следните линкове: .PDF, .DOC