Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.
  1. Начало
  2. Връщане и право на отказ

Връщане и право на отказ

Уважаеми клиенти,

всеки потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите има право да се откаже от поръчаните артикули чрез www.como.bg в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката, при условие че не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката и е във вида, в който е получена и по условията на чл.55 от ЗЗП.

Ако потребителят упражни правото си по чл.55 на ЗЗП, той следва да изпрати заявление за отказ (вижте по-долу) и да върне стоката при горните условия, заедно с всички придружаващи документи (удостоверяващи плащане и договора) на адреса на магазина на „Мебели Лудвиг България" EООД, от който е изпратена.

„Мебели Лудвиг България" ЕООД се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 14 дни от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от стоката и я е предал във владение на търговеца.

Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.

Ако решите да се възползвате от възможността да върнете закупената стока, за Ваше улеснение приложено към документите за покупка ще намерите и СПИДИ - ваучер за връщане. Получавате такъв ваучер само ако сте избрали услугите на куриерска фирма СПИДИ за изпълнение на доставката Ви. В другите възможни случаи на получаване на поръчаната от Вас стока, различни от СПИДИ, такъв ваучер не се предоставя.

Какво е нужно да направите, ако решите да използвате ваучера на СПИДИ:

Необходимо е да се обадите на СПИДИ – тел. 070017001, за да подадете заявка за куриер, като издиктувате номера на ваучера, или да посетите офис на СПИДИ и да предоставите на куриера разпечатания ваучер. На база на данните в него се създава товарителница за връщане, като преди това се контролира дали е спазен указаният срок. Имайте предвид, че използвайки ваучера за връщане, Вие се възползвате от отстъпка от редовните цени за доставка на СПИДИ.

Формуляр за отказ може да изтеглите от страницата ни на следните линкове: .PDF.DOC