Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.
  1. Начало
  2. Доставка

Доставка

СОМО работи с две куриерски фирми на преференциални условия, от които се възползват и клиентите на магазина - Спиди и Еконт.

Всеки клиент получава информация за стойността на доставката, преди да потвърди поръчката си, като предварително се изисква да е регистриран с потребителско име и парола. Поради съображения за сигурност доставката на продукти с обемно или реално тегло над 32 кг се извършва единствено с куриерска фирма ЕКОНТ. Считано от 05.07.2017 г., СПИДИ не застрахова пратки с тегло над посоченото обемно тегло. По желание клиентът може да се свърже с COMO и да заяви доставка с друг куриер, като в този случай куриерската услуга е за негова сметка и СОМО не носи отговорност за увредена при транспорт пратка и няма да приема рекламации за такава.

Поръчки чрез електронния магазин на мебелен магазин COMO се обработват в делнични дни от 10:00 до 16:00 часа.

Заявените след 16:00 ч. поръчки се обработват на следващия работен ден.

След потвърждаване на поръчката се извършва проверка от наша страна на посочения от Вас телефон за валидността й - чрез потвърждаване на заявените стоки и адреса, на който да бъдат доставени. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, заедно с цената на стоката.

Дължимата сума се предава на куриера, който трябва да предостави на клиента документ, удостоверяващ плащането.

При избрана опция за плащане по банков път (чрез превод, с карта, EasyPay, Bpay) стоката и обявената цена за транспортни разходи се заплащат предварително.

Поръчаната от клиента стока за София се доставя след потвърждение на поръчката по телефона на следващия работен ден. За всяка друга точка на България - до 3 работни дни отново след потвърждение от страна на клиента.

При плащане по банков път (чрез превод, с карта, EasyPay, Bpay) тези срокове влизат в сила след заверяване на оказаната договорна сума по сметка на "Мебели Лудвиг България" ЕООД.

Доставката е до посочения адрес при условие че е точен, валиден и потвърден от клиента или до офис на куриерската фирма.

Стока, която изисква специална поръчка и на която е указано, че срокът на доставка е 10 седмици, може да бъде получавана само на място в мебелен магазин COMO в гр. София ул. Околовръстен път 267.

Поръчаните артикули се доставят подходящо опаковани съгласно вида им и транспорта за доставка.

ВАЖНО:

При посещението от куриера молим да имате предвид:

- Запазете платежния документ и договора, който ще получите

- В случай че констатирате дефект или повреда на стоката и/или опаковката й вследствие на транспорта, е необходимо да изискате от куриера да попълни бланка / формуляр, където да опишете констатираните дефекти. По този начин Вие предявявате претенция за рекламация в момента на доставката. Ако не направите това, COMO не може да приеме рекламация на стока, увредена по време на транспорт.

- Имате право да отворите и проверите състоянието на стоката в присъствието на куриера преди заплащане на стойността по пощенския паричен превод (важи само за поръчки с пощенски паричен превод).