Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.

Уважаеми клиенти, магазин СОМО ще работи с нормално работно време: всеки ден от 10 до 20 ч.

  1. Начало
  2. Информация

ЗА COMO

СОМО е един от общо 4-те филиала на австрийската верига K.Ludwig GmbH и единствен в София/България. Останалите 3 шоурума са позиционирани в столицата на Австрия – Виена, най-големият от които на площ над 35 000 кв.м е изложено огромно разнообразие от невероятни и модерни предложения за обзавеждането и декорацията.

СОМО съществува от 2005 година и впечатлява с уникално съчетание от висококачествени, удобни и функционални мебели, осветление, домашни потреби и текстил на достъпни цени. СОМО е магазин за индивидуалисти, експериментатори, поклонници на модерното и любители на красивото и качественото.

Асортиментът на СОМО се избира след строго съгласуване на българската страна с централата в Австрия. Политика на фирмата е да работи в тясно сътрудничество предимно с немски, австрийски и с други фирми в ЕС.

Клиентите на магазина имат пълната свобода да поръчат нещо необичайно и екстравагантно според предлаганите продуктови листи. Това само гарантира, че тяхната мебел няма да бъде разпозната и ще донесе възхищение и комфорт.

Шоурум бул. Околовръстен път 267, София

Мебелите в шоурума са подредени в модерни интериорни решения и са декорирани до най-малките детайли. Завеси, килими, осветителни тела, вази с цветя, картини и дори небрежно разхвърляни книги са съчетани умело по стил и цвят с предлаганите комбинации.

СОМО се простира на общо над 10 000 кв. м. с предложения за дома, които могат да бъдат докоснати и изпробвани. В шоурума са представени и всички ключови помещения в дома: „ВСЕКИДНЕВНА", "СПАЛНЯ", студио "МАТРАЦИ", "ГАРДЕРОБИ", "ДЕТСКА СТАЯ", „КУХНЯ“, „ДОМАШЕН ОФИС“, „АНТРЕ“, „БАНЯ“, както и нужните за тях аксесоари: пердета, килими, постелки, спално бельо, прибори и сервизи за хранене и кафе, стъклени чаши, вази, картини, огледала и друга декорация.

В магазина посрещат опитни консултанти, които предлагат възможности за специална поръчка, резервации на продукти и избор на цветове. Тяхната квалификация е гарантирана от дългогодишната работа и специализирани продуктови обучения. Всеки клиент на СОМО може да достигне и най-дръзките си мечти с безбройните възможности, предоставени от производителите, с които СОМО работи.

В извънработно време, а и когато Вие решите винаги можете да се възползвате и от онлайн магазина на CОМО – поръчки можете да направите 24/7, а обработката им се осъществява в рамките на работните дни. Доставката се извършва с куриерска фирма и в цяла България.