Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.
  1. Начало
  2. Информация

ЗА COMO

СОМО е един от общо 4-те филиала на австрийската верига K.Ludwig GmbH и единствен в София, България. Останалите 3 шоурума са позиционирани в столицата на Австрия – Виена, най-големият от които е на площ над 35 000 кв.м. Там е изложено огромно разнообразие от невероятни и модерни предложения за обзавеждането и декорацията.

СОМО съществува от 2005 година и впечатлява с уникално съчетание от висококачествени, удобни и функционални мебели, осветление, аксесоари и текстил. СОМО е магазин за любителите на красивото и качественото.

Асортиментът на СОМО се избира след строго съгласуване от българска страна с централата в Австрия. Политика на фирмата е да работи в тясно сътрудничество предимно с немски, австрийски и с други фирми в ЕС.

Клиентите на магазина имат пълната свобода да поръчат нещо необичайно и екстравагантно според предлаганите продуктови листи на производителите. Това само гарантира, че техните мебели ще се отличават от всички останали и ще бъдат обект на възхищение.

Разгледайте шоурума ни на бул. Околовръстен път 267 в София

СОМО се простира на повече от 10 000 кв. м. Кътовете в мебелен магазин COMO непрекъснато се обновяват, следвайки последните модни тенденции в обзавеждането. Представени са актуални, иновативни, дизайнерски и висококачествени мебели на производители с утвърдено име.

В шоурума ще намерите мебели за всички ключови помещения в дома: всекидневна, спалня, детска стая, кухня, домашен офис, антре, баня, както и необходимите за тях аксесоари.

Ще бъдете посрещнати от опитни консултанти, които ще ви помогнат да изберете най-оптималното решение за дома ви. Те ще ви запознаят с възможностите за специална поръчка и резервация на продукти. Тяхната квалификация е гарантирана от дългогодишната им работа в този бранш и специализираните обучения, които ние в СОМО организираме.

Можете да разгледате и онлайн магазина на CОМО по всяко време. Обработката на поръчките се осъществява в рамките на работните дни. Доставката се извършва с куриерска фирма и в цяла България.

Екипът на мебелен магазин COMO ви очаква!