Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.

Система гардероби със стилна визия

Магазин СОМО ви представя система гардероби с луксозна визия и множество функции, които ще удовлетворят и най-взискателния вкус.

Тази линия предлага както единични гардероби, така и ъглови решения за дома.

Проектирането на вътрешното разпределение и изпълнението по индивидуални размери са малка част от възможностите, които ви предлагаме. Производителите на тези стилни гардероби ви дават свободата да разгърнете въображението си и да създадете уникална дизайнерска концепция, подходяща за вашия дом. Гардеробът е от най-важните мебели във всяко жилище, защото допринася за подредеността и лесното намиране на дрехи и аксесоари в забързаното ежедневие. Той ви позволява да създадете уют, който ще ви зареди с положителна енергия, и същевременно очарова със своята визия. Поради тази причина всяка разумна инвестиция в такава мебел ще ви донесе удовлетвореност в дългосрочен план.

Изберете от седем вида фронт (също и огледало), шест вида корпус, алуминиеви или хромирани дръжки. Можете да изберете своята ъглова конструкция, която ще ви спести място, но в същото време ще ви позволи да приберете много от вещите си.

Заповядайте на място в магазин СОМО, за да получите пълна информация за възможностите на различните ни системи гардероби.

Продукти от системата

  1. Начало
  2. Мебели
  3. Спалня
  4. Гардеробни системи
  5. Система гардероби със стилна визия

Опции за пазаруване

Произход
1 обекта

Гардероб с плъзгащи врати

Ш:280/
В:222/
Д:68
3 195,00 лв.

3 плъзгащи врати

Фронт: стъкло

Възможност за индивидуална поръчка

1 обекта

Система гардероби със стилна визия