Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.
  1. Начало
  2. Общи условия на промоция Безплатна доставка

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НА АРТИКУЛИ НАД 20 ЛВ. ЗА ГРАД СОФИЯ

1. Организатор на промоционалната кампания:

Организатор на промоционалната кампания е МЕБЕЛИ ЛУДВИГ БЪЛГАРИЯ ЕООД, дружество, регистрирано и действащо по законите на Република България, с адрес на управление: гр. София, ж.к. Младост 4, бул. Околовръстен път 267, регистрирано по ЕИК 131258042, с МОЛ Светослав Радушев.

2. Място на провеждане:

Промоционалната кампания се организира и провежда в рамките на грaд София и е валидна за периода 28.04.2021 – 30.09.2021г. Промоцията важи за поръчка, направена в указания период чрез онлайн магазина www.como.bg

3. Условия на промоцията:

3.1. Промоционалната кампания  се организира при спазване на настоящите общи условия. С участието си в тази промоция всеки Участник се съгласява с тях и ги приема.

3.2. Право на участие имат всички клиенти на МЕБЕЛИ ЛУДВИГ БЪЛГАРИЯ ЕООД - CОМО, които за гореспоменатия период са направили и потвърдили онлайн поръчка на стойност над 20 лв. с ДДС. ( След получаване на заявката наш служител се обажда на посочения телефон за потвърждение).

3.3. Безплатната доставка е валидна единствено за София-град. 

За да се възползвате от безплатната доставка, моля при поръчка изберете в секцията "Адрес за плащане" опцията "София-столица" от падащото меню "Област".

3.4. Стойността на доставката не се изплаща в брой.

3.5. Безплатната доставка е валидна за всички начини на заплащане на поръчката.

4. Участието в промоционалната кампания е обвързано с покупка на артикули на обща стойност над 20 лв. с ДДС.

5. Период и провеждане на промоцията:

Промоцията се провежда за периода 28.04.2021 - 30.09.2021г.

6. Право на участие:

  • В промоцията имат право да участват само лица, навършили 18г.
  • От промоционалната кампания не могат да се възползват лица, които работят по трудово правоотношение или се намират в друго правоотношение с Организатора или са заети с друга дейност, която е свързана с реализацията, организацията и провеждането на Промоцията, както и членовете на техните семейства.

7. Организаторът си запазва правото да променя или допълва общите условия на тази промоция по своя преценка, като промените им влизат в сила след публикуването им на интернет страницата www.como.bg

8. Други:

Всякакви въпроси, свързани с промоцията, могат да бъдат отправяни писмено на info@como.bg или на тел. 00359 2 976 70 70. На указания мейл адрес могат да се изпращат и жалби и сигнали, като анонимни такива няма да бъдат разглеждани от Организатора.

В случай че някоя от разпоредбите на тези общи условия е или стане недействителна или поради някаква причина не породи своето действие, това няма да засегне валидността на останалите.