Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.
  1. Начало
  2. Важна информация

Важна информация

Уважаеми клиенти,

въз основа на Заповед № РД-01-677/25.11.2020 г.  от Министерство на Здравеопазването магазин COMO ще продължи да работи със следното работно време:

понеделник - събота от 10 до 20 ч.

неделя от 10 до 19 ч.

От началото на епидемията ние от COMO се стараем да предпазим както нашите служители, така и всички клиенти, които се намират на територията на магазина. Пратките по онлайн поръчките се опаковат внимателно, спазвайки необходимите изисквания. Поради голямата натовареност на логистичните фирми през последните няколко месеца, е възможно забавяне на поръчаните от вас артикули.

В случай че не ви отговорим веднага на запитване по телефона, можете да изпратите по всяко време имейл на адрес info@como.bg. Ще се свържем с вас във възможно най-кратък срок.

Ако имате необходимост от консултация за покупка на мебели, но нямате желание да посетите магазина в сегашната ситуация, наши специалисти от съответния отдел могат да ви посетят на място. За повече информация се обадете на тел. 0889 775 174 или ни пишете на имейл expert@como.bg.

Скъпи клиенти, в случай на забавяне на определена поръчка ви молим за разбиране. Логистиката е изключително затруднена в световен мащаб.

Благодарим ви и нека чрез взаимна подкрепа да преминем по-леко през този труден период!

Екипът на магазин СОМО