Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.
  1. Начало
  2. Важна информация

Важна информация

Уважаеми клиенти,

въз основа на Заповед № РД-01-197/31.03.2021 г. от Министерство на Здравеопазването търговската част на магазин COMO e достъпна за посетители.

Магазин СОМО ще има следното работно време:

понеделник - събота от 10 до 20 ч.

неделя от 10 до 19 ч.

От началото на епидемията ние от COMO се стараем да предпазим както нашите служители, така и всички клиенти, които се намират на територията на магазина. Пратките по онлайн поръчките се опаковат внимателно, спазвайки необходимите изисквания. Поради голямата натовареност на логистичните фирми от началото на епидемията, е възможно забавяне на поръчаните от Вас артикули.

В случай че не Ви отговорим веднага на запитване по телефона, можете да изпратите по всяко време имейл на адрес info@como.bg. Ще се свържем с Вас във възможно най-кратък срок.

Ако имате необходимост от консултация за покупка на мебели, но нямате желание да посетите магазина в сегашната ситуация, наши специалисти от съответния отдел могат да Ви посетят на място. За повече информация се обадете на тел. 0889 775 174 или ни пишете на имейл expert@como.bg.

Скъпи клиенти, в случай на забавяне на Ваша специална поръчка, Ви молим за разбиране. Логистиката е изключително затруднена в световен мащаб.

Благодарим Ви и нека чрез взаимна подкрепа да преминем по-леко през този труден период!

Екипът на магазин СОМО