Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.

Rauch Möbel

Немската фирма за производство на мебели RAUCH е основана през 1897г. в Баден Вютенберг от Вилхелм Раух, където в малко предприятие са се произвеждали предимно малки мебели.

През 1953г. след смъртта на Раух и наследяването му от неговия син, RAUCH за първи път участва на Световното мебелно изложение. Развитието на фирмата води до това, че през 1970г. е стартиран експорт на произведени от RAUCH мебели за Холандия, Франция и Белгия. Две години след това централата е с над 1000 служители.

През 1999г. RAUCH въвежда новата линия DIALOG, PACK´S и SELECT ART и същевременно реализира множество проекти за опазване на околната среда.

Днес производителят на мебели RAUCH е с повече от 1600 служители и обслужва голяма част от западна европа и някои източно европейски страни, между които и България. RAUCH предлага близо 250 различни модели – за спалнята, гардероби, легла, детски стаи, малки мебели и обзавеждане за студия. Всяка година се разработват близо 20 нови модели. Забележителен е фактът, че за производството на мебели на година RAUCH изработват 500 000 кубични метра ПДЧ плоскости.

Немската фирма работи само по поръчка и не поддържа складова наличност. Дневно се отработват близо 3500 поръчки от различни краища на Света. Основната цел на фирмата е производство на качествени мебели с немски стандарт – Made in Germany, които да предлагат всичко на клиента – от оптика, през висококачествени материали, добра преработка, функционалност, до дълъг живот. Като производител особено голямо внимание се отделя на сигурността, икономиката и разбира се на опазването на околната среда. Качество означава да се дава най-доброто за всяка фаза, през която изработването на една мебел минава – от идеята, през изработката, до крайния резултат. Затова и процесът на производство е винаги в центъра на вниманието. Сериите DIALOG; SELECT ART; PACK´S са обозначени със знака „Син Ангел” – тези серии не съдържат вредни вещества и елементи и са изработени предимно от естествения материал дърво. При ордена син ангел се следи целия процес на изработка на мебели – от внасянето на дървени материали в производството до икономията и грижата за околната среда.

Не са открити продукти, отговарящи на избора.