Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.

Система гардероби с множество функции

Тази серия единични гардероби и ъглови гардеробни системи предлага изключителна визия и несравнима практичност и удобство за всеки дом.

Производителите са помислили за всеки детайл, който би улеснил ежедневието на всяка взискателна дама с множество аксесоари, както и на всеки елегантен господин. Децата също няма да бъдат пренебрегнати, защото  вътрешното разпределение на гардеробното пространство може да бъде конструирано по индивидуален план.

От продуктовата листа на производителя можете да избирате различен фронт и корпус, за да създадете мечтания гардероб, който би се вписал чудесно в интериора на дома ви. Също така линията предлага и елегантна спалня с множество екстри, като тапицирана табла за глава, нощно шкафче в същата гама като избрания гардероб, чекмедже под спалнята, както и лежерно осветление в зоната на таблата за глава. Направете своя списък с желания, от какво имате необходимост, дали това ще е повече пространство за висящи дрехи, или пък имате повече сгънато бельо, нуждаете ли се от сензорно осветление, което се включва при отваряне на вратата или пък искате специално чекмедже за дребни аксесоари като колани и шалове. Всички ваши желания могат да се осъществят благодарение на висококачествената системи гардероби, която предлага магазин СОМО.

За повече информация се обърнете към нашите специалисти на място в магазин СОМО.

Продукти от системата

  1. Начало
  2. Мебели
  3. Спалня
  4. Гардеробни системи
  5. Система гардероби с множество функции

Опции за пазаруване

Цвят
Произход
4 обекта

Елегантна визия

Изпълнение цвят мока

Възможност за допълнителни мебели

Нощно шкафче

Ш:58/
В:52/
Д:40
170,50 лв.

Легло 180х200 см

Ш:186/
В:102/
Д:222
612,00 лв.

С тапицирана табла

Висококачествени материали

Европейски технологии на изпълнение

4 обекта

Система гардероби с множество функции