Български
Количка 0

Количка с продукти

Няма избрани продукти в количката.
Сравнение на продукти 0
Няма избрани продукти за сравнение.
  1. Начало
  2. За клиентите

COMO предлага лесна и удобна консултация по домовете

Индивидуално

запазване

на час за

посещение

Запазете удобен за Вас ден и час за посещение от наш консултант на тел. 0878326226 или имейл [email protected]. Можете да изберете час и извън работното време на магазина – ние ще се съобразим изцяло с индивидуалните Ви предпочитания.

Консултация

на място във

Вашия дом

Един от компетентните ни консултанти ще Ви посети у дома, за да се запознае с пространството и да Ви предложи оптималното решение за обзавеждане. После експертите ни ще проектират мечтания от Вас интериор в 3D – разбира се, всичко това е напълно безплатно и без никакъв ангажимент. Поръчката на съответните мебели трябва да се направи лично от Вас на място в магазин СОМО.

Вземане

на размери

на място

Нашият консултант може да вземе точни размери на място, да провери наличните изходи за електричество и др. Така можете да бъдете сигурни, че всичко ще пасне перфектно.

Лесна

доставка

След като направите поръчката, новите мебели могат да бъдат доставени в дома Ви в уговорения ден. Вашият комфорт е важен за нас – затова предлагаме и тази практична услуга.

Безупречен

монтаж

Мебелите ще бъдат монтирани в дома Ви бързо и професионално. Когато всичко е готово, монтажниците ще оставят помещението чисто и подредено.

По желание:

безплатно

посещение

след монтажа

Скоро след монтажа можем да извършим проверка на място, за да се уверим, че всичко е наред. По този начин ще се чувствате по-спокойни и по-сигурни.